Antiinflammatorisk italiensk mad

Af: Camilla Clevin

Læseprøve

Beskrivelse

“I det italienske køkken var det simple altid i højsædet. Det gjaldt både ingredienser og udstyr til madlavningen.Men på trods af det simple var smagen altid i top.” Da jeg boede i Milano for mange år siden, nød jeg at spise den gode italienske mad, og min krop havde det godt. Slik, chips og kager var ikke en del af den italienske livsstil hjemme hos os. Hygge, ja, men på en anden måde. Det simple var altid i højsædet. Det gjaldt både ingredienser og udstyr til madlavningen. Men på trods af det simple var smagen altid i top. Da jeg senere begyndte at lave antiinflammatorisk mad i Danmark, fandt jeg ud af, at sammensætningen i antiinflammatorisk kost minder meget om middelhavskøkkenet. Jeg tilføjede blot ekstra fuldkorn, frø og kerner og skar ned på kød. Det er derfor let at lave og lækkert at spise antiinflammatorisk italiensk mad. Velbekomme!

Yderligere informationer