Antiinflammatorisk italiensk mad
Af: Camilla Clevin
LæseprøveBeskrivelse
“I det italienske køkken var det simple altid i højsædet. Det gjaldt både ingredienser og udstyr til madlavningen.Men på trods af det simple var smagen altid i top.” Da jeg boede i Milano for mange år siden, nød jeg at spise den gode italienske mad, og min krop havde det godt. Slik, chips og kager var ikke en del af den italienske livsstil hjemme hos os. Hygge, ja, men på en anden måde. Det simple var altid i højsædet. Det gjaldt både ingredienser og udstyr til madlavningen. Men på trods af det simple var smagen altid i top. Da jeg senere begyndte at lave antiinflammatorisk mad i Danmark, fandt jeg ud af, at sammensætningen i antiinflammatorisk kost minder meget om middelhavskøkkenet. Jeg tilføjede blot ekstra fuldkorn, frø og kerner og skar ned på kød. Det er derfor let at lave og lækkert at spise antiinflammatorisk italiensk mad. Velbekomme!
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Fixed layout)
EPUB (Fixed layout)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
108
-
Agama
-
9788794181099
-
05-01-2022
-
Familie og sundhed, Træning og kostvaner, Generel madlavning og opskrifter
Pris DKK: 99,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.